Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | å måle, støtte, trene eller erstatte kroppsfunksjoner | Hjelpemidler for trening av bevegelse, styrke og balanse

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for trening av bevegelse, styrke og balanse


Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
04 48 03Trenings- og ergometersykler
Stasjonære sykler til fysisk trening. Omfatter f.eks. armdrevne ergometersykler og vektbærende tredemøllesystemer.
2
04 48 12Finger- og håndtreningsutstyr
Hjelpemidler for trening av bevegelighet eller styrke i fingre og hender.
30
04 48 15Arm-, kropps- og bentreningsutstyr
Hjelpemidler for trening av bevegelse, balanse eller styrke i armer, ben og kropp. Omfatter f.eks. ribbevegger, trampoliner, gymnastikkmatter, balansebrett og utstyr som benyttes til kondisjons- og styrketrening.
183
04 48 18Vektmansjetter
Mansjetter fylt med tungt materiale som festes på armer og/eller ben under trening for å styrke dem eller forhindre skjelving.
4
04 48 24Biofeedback-utstyr for trening av bevegelse, styrke og balanse
Hjelpemidler som gir et auditivt, visuelt eller taktilt signal som respons på en spesifikk fysisk eller fysiologisk handling.
3
04 48 27Hjelpemidler for plassering av kroppen under behandling
Hjelpemidler som støtter en person i riktig posisjon for å tilrettelegge for behandling og trening. Vippebenker, se 05 36 06.
169
 
Relatert informasjon