Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Hjelpemidler festet til kroppen for å støtte funksjoner knyttet til muskler og skjelett eller bevægelse (ortoser) og erstatte anatomiske strukturer (proteser) | Spinal- og kranieortoser

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Spinal- og kranieortoser

Hjelpemidler laget for å endre de strukturelle og funksjonelle egenskapene til ryggraden og kraniets nevromuskuloskeletale system. Utstyret kan være spesiallaget etter individuelle mål for å oppfylle de funksjonelle behovene til enkeltpersoner eller prefabrikkert for å dekke bestemte funksjonskrav. Det prefabrikkerte utstyret kan være justerbart for å kunne tilpasses enkeltpersoner, eller det kan være klart til bruk» uten mulighet eller behov for individuell tilpasning for noen bruker.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
 
Relatert informasjon