Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Hjelpemidler festet til kroppen for å støtte funksjoner knyttet til muskler og skjelett eller bevægelse (ortoser) og erstatte anatomiske strukturer (proteser) | Funksjonelle nevromuskulære stimulatorer (FNS) og hybride ortoser

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Funksjonelle nevromuskulære stimulatorer (FNS) og hybride ortoser

Ortoser som skal kompensere for tap av motorisk funksjon gjennom elektrisk stimulering (FES). Omfatter f.eks. funksjonelle elektriske stimulatorer og hybride ortosesystemer som brukes sammen med mekaniske ortoser i hybride ortosesystemer. Stimulatorer (som ikke brukes som ortoser), se 04 27.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
06 15 00Funksjonelle nevromuskulære stimulatorer (FNS) og hybride ortoser
1
 
Relatert informasjon