Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | Tilleggsutstyr til ganghjelpemidler

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Tilleggsutstyr til ganghjelpemidler

Hjelpemidler som brukes sammen med ganghjelpemidler for et spesielt formål.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
12 07 27Produkter for å holde ganghjelpemidler på plass når de ikke er i bruk
Innretninger for å holde en stokk, en krykke eller et gåstativ på plass eller for å parkere en rullator. Omfatter f.eks. stokkholdere festet til et bord og parkeringsbrems. Utstyr montert på rullestol for oppbevaring av gjenstander, se 12 24 42.
6
 
Relatert informasjon