Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Andre motoriserte kjøretøy

Omfatter f.eks. motoriserte stå- eller sparkesykler, snøscootere, gokarter og terrenggående kjøretøy (ATV). Saktegående biler, se 12 10 06. Kjøretøy uten motor, se 12 27.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
12 17 03Elektriske trappeklatrere
Motorisert utstyr som betjenes av en ledsager, og som ikke er festet eller koblet til trappetrinnene, veggene eller taket i tilknytning til en trapp. Beregnet på å transportere en person opp eller ned en trapp. Omfatter f.eks. motoriserte evakueringsbårer. Trappekjørende elektriske rullestoler, se 12 23 15. Utstyr som kan monteres på en rullestol, og som gjør det mulig å forflytte seg opp og ned trapper, se 12 24 39. Hjelpemidler for vertikal forflytning, se 18 30.
4