Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Motordrevne rullestoler

Hjelpemidler som drives med motor, og som gir mulighet for mobilitet og sittende støtte for personer med redusert forflytningsevne. Motoren kan ha framdrift som er elektrisk eller forbrenningsbasert. Omfatter også elektriske stårullestoler (rullestoler som brukes til å reise opp og holde en person i stående stilling), elektriske rullestoler med nedfellbar rygg, rullestoler med seteløft eller tilt, rullestoler som kan brukes f.eks. i snø eller på stranden, og understell til rullestoler.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
12 23 03Elektriske rullestoler med manuell styring
Rullestoler som drives elektrisk og som styres mekanisk ved å forandre retningen på svinghjulene manuelt. Omfatter f.eks. elektriske scootere.
33
12 23 06Elektriske rullestoler med motorisert styring
Elektrisk drevne rullestoler som brukeren betjener med en elektronisk styremekanisme. Omfatter f.eks. selvbalanserende rullestoler. Ledsagerstyrte elektriske rullestoler, se 12 23 12.
136