Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Håndlister og støttehåndtak

Arm-, kropps- og bentreningsutstyr, se 04 48 15. Sengegrinder for fastmontering på seng, se 18 12 26. Løftebøyler for fastmontering på seng, se 18 12 28.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
18 18 06Fastmonterte støttegrep og støttehåndtak
Utstyr, vanligvis rette eller vinklede stenger, som er permanent festet til vegg, til vegg og gulv eller til vegg, tak og gulv for å gi støtte til en person mens vedkommende står eller skifter stilling.
15
18 18 10Flyttbare støttegrep og støttehåndtak
Utstyr, vanligvis rette eller vinklede stenger, som kan festes midlertidig til vegger, gulv, tak eller møbler ved bruk av f.eks. klemmer eller sugekopper, og som kan fjernes uten verktøy for å gi støtte til en person ved endring av stilling. Løftebøyler for fastmontering på seng, se 18 12 28.
22
18 18 11Hengslede støttebøyler og armstøtter
Hjelpemidler som gir støtte til en person som skifter stilling eller forflytter seg. Utstyret kan festes til vegg eller gulv samt klappes opp, felles ned, svinges ut til siden eller senkes ned for å gi tilgang til det eller når det ikke er behov for det. Toalettmonterte armlener og støttehåndtak, se 09 12 24. Frittstående armlener og ryggstøtter til toalett, se 09 12 25. Armstøtter til stoler, se 18 10 09.
4