Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs | Byggeelementer ved tilpasning av boliger og andre lokaler

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Byggeelementer ved tilpasning av boliger og andre lokaler

Strukturelle bygningsegenskaper som er laget for å assistere en person i å fungere selvstendig. Påbyggingsgrep og fester, se 24 18 06. Vannrensere og -myknere, se 27 03 18. Møbler og innredning på arbeidsplasser, se 28 03.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
18 24 03VVS-utstyr og armaturer
Systemer som kontrollerer og fordeler væsker eller gasser i et hus. Omfatter f.eks. armaturer for vann- og gasstilførsel, slik som enhåndsarmaturer, termostatstyrte blandeventiler, fleksislanger, vannlåser og elektronisk styrte blandeventiler.
4
18 24 15Gulvbelegg
Sklisikre materialer til gulv og trapper, se 18 33 03. Taktile materialer til bruk på gulv og trapper, se 18 33 15. Brannsikkert gulvbelegg, se 18 33 18. Møbler og innredning på arbeidsplasser, se 28 03.
4
 
Relatert informasjon