Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | personlig medisinsk behandling | Hjelpemidler for persepsjonstrening (sansetrening)

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for persepsjonstrening (sansetrening)

Hjelpemidler for å trene riktig oppfatning og mental bearbeiding av eksterne stimuli (via syn, hørsel og andre sanser). Stimulatorer til smertelindring, se 04 27. Hjelpemidler for varme- og/eller kuldebehandling, se 04 30. Hjelpemidler for å trene bevegelse, styrke og balanse, se 04 48. Hjelpemidler for kommunikasjonsterapi og -trening, se 05 03. Hjelpemidler for å trene kognitive ferdigheter, se 05 12.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
04 36 09Hjelpemidler for sanseintegrering
Hjelpemidler for å trene evnen til å organisere og integrere sanseinntrykk slik at disse gir en oppfatning av virkeligheten.
168
 
Relatert informasjon