Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | egenomsorg og deltakelse i personlig pleje | Hjelpemidler for hånd- og fotpleie

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for hånd- og fotpleie

Utstyr som er til hjelp ved pleie av hender, fingernegler, føtter, tær og tånegler. Gripehjelpemidler, f.eks. pinsetter, se 24 18 03.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
09 36 03Neglebørster
Hjelpemidler for å skrubbe, rengjøre og polere negler. Hjelpemidler som støtter eller erstatter arm-, hånd- eller fingerfunksjon eller en kombinasjon av disse funksjonene, se 24 18.
1
09 36 06Neglefiler og -plater
Hjelpemidler for filing av negler. Hjelpemidler som støtter eller erstatter arm-, hånd- eller fingerfunksjon eller en kombinasjon av disse funksjonene, se 24 18.
3
09 36 09Neglesakser og -klippere
Hjelpemidler som klipper eller forkorter negler.
8
 
Relatert informasjon