Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | Tilleggsutstyr til rullestoler

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Tilleggsutstyr til rullestoler

Utstyr relatert til bruk av rullestoler. Ikke-kroppsbårne engangshjelpemidler for absorbering av urin og avføring, se 09 30 42. Ikke-kroppsbårne vaskbare hjelpemidler for absorbering av urin og avføring, se 09 30 45. Hjelpemidler som løfter en person sittende i rullestol inn i og ut av en bil, se 12 12 18. Hjelpemidler for å løfte en tom rullestol opp på eller inn i en bil, se 12 12 21. Fester for rullestol i bil, se 12 12 24. Trappeklatrere, se 12 17 03. Tilleggsutstyr til sittemøbler, se 18 10.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
12 24 09Drivhjul og drivaggregater til manuelle rullestoler
Hjelpemidler som monteres på en manuell rullestol, som gjør det mulig for brukeren eller ledsageren å manøvrere eller kjøre rullestolen uten bruk av muskelkraft. Manuelle rullestoler med elektriske drivhjul, se 12 22 12.
14
12 24 18Bremser og parkeringsbremser til rullestoler
Hjelpemidler for å redusere farten på eller stanse en rullestol eller holde den i en fast posisjon.
2
12 24 24Batterier og batteriladere til rullestoler
Utstyr som tilfører elektrisk strøm til rullestoler.
8
12 24 34Utstyr for å beskytte rullestoler og brukerne mot sollys eller nedbør
Omfatter f.eks. paraplyer eller kalesjer for rullestoler.
2
12 24 36Hjelpemidler for sammenkobling av rullestol og sykkel
3
 
Relatert informasjon