Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Andre kjøretøy uten motor

Andre motoriserte kjøretøy, se 12 17. Sykler, se 12 18. Manuelle rullestoler, se 12 22. Motordrevne rullestoler, se 12 23.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
12 27 04Transportstoler
Hjelpemidler for transport av en person i sittende stilling over korte avstander som blir styrt og kjørt av en ledsager. Omfatter f.eks. evakueringsstoler og transportstoler beregnet på å klatre opp eller ned trapper. Manuelle ledsagerstyrte rullestoler, se 12 22 18.
3
12 27 07Ligge- og sittevogner
Hjelpemidler med hjul som har plass til én eller flere personer i liggende eller sittende stilling, og som er utformet for å drives og styres av en ledsager. Omfatter f.eks. sittevogner og liggevogner for voksne.
31
12 27 10Sleder og kjelker
Hjelpemidler for å transportere en person over is og snø, påmontert meier med eller uten hjul. Omfatter f.eks. sparkstøttinger.
18
12 27 15Rullebrett og krabbevogner
Hjelpemidler med hjul der en person ligger eller sitter og beveger seg rundt ved å skyve fra gulvet med armer eller ben.
3