Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | innredning og tilpasning av boliger og andre lokaler | Sittemøbler

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Sittemøbler

Omfatter f.eks. regulerbare sittemøbler. Tilleggsutstyr til sittemøbler, se 18 10. Hjul, se 24 36 06.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
18 09 03Arbeidsstoler
Omfatter f.eks. arbeidsstoler og kontorstoler.
61
18 09 06Taburetter og ståstoler
Taburetter er stoler med ett eller flere ben uten ryggstøtte eller armlener. Ståstoler er høye stoler som gir støtte for en person som står eller nesten står. Omfatter f.eks. arbeidstaburetter. Stokker med sete, se 12 03 18.
16
18 09 09Coxitstoler
Stoler med sete som har en eller to vippbare deler i forkanten. Omfatter f.eks. artrodesestoler.
4
18 09 15Lenestoler og stoler med oppreisningfunksjon
Komfortable stoler til generell bruk. Omfatter f.eks. lene- og hvilestoler med spesiellt utstyr for å støtte en person som står eller sitter.
38
18 09 21Spesielle sittemøbler
Stoler utformet for å dekke spesielle sittebehov. Omfatter f.eks. barnestoler, saccosekker og gulvputer. Bilseter og bilputer med spesielle egenskaper, se 12 12 12.
43
18 09 39Moduloppbygde sittesystemer
Sittesystemer basert på en ramme der en kan feste ulike setemoduler som deretter kan reguleres for å oppnå en bestemt sittestilling. Omfatter f.eks. stoler som er satt sammen av separate elementer, skallstoler og sitteskall.
78
 
Relatert informasjon