Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs | Tilleggsutstyr til sittemøbler

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Tilleggsutstyr til sittemøbler

Tilleggsutstyr for ulike seter, inkludert seter til rullestoler.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
18 10 03Ryggstøtter- og puter
Omfatter f.eks. ryggstøtter (og komponenter til ryggstøtter) som er festet til eller integrert i en stol eller et sete, lumbalstøtter, ryggputer og ryggpolstringer. Trykksårforebyggende ryggputer og ryggpolstringer, se 04 33 04.
39
18 10 06Sitteputer og sitteunderlag
Puter og andre sitteunderlag som plasseres på et sete for å korrigere og opprettholde en stabil sittestilling. Trykksårforebyggende sitteputer og sitteunderlag, se 04 33 03.
146
18 10 09Armstøtter
Omfatter f.eks. skålformede armlener eller hemiplegi-armlener. Toalettarmstøtter montert på toalettet, se 09 12 24. Toalettarmstøtter, frittstående, se 09 12 25. Armstøtter for å tillate manuelle aktiviteter, se 24 18 27.
1
18 10 15Benstøtter og fotstøtter
Omfatter f.eks. benstøtter, fotstøtter, fotplater og amputasjonsstøtter som er festet eller integrert i en stol eller et sete, abduksjonsklosser og lateral knestøtte.
4
18 10 21Puter eller putesystemer plassert i et sete som hjelper en person med å reise seg eller sette seg
Seteputer med en mekanisme som kan løfte en person tilstrekkelig opp til at han eller hun kan reise seg opp i stående posisjon. Mekanismen kan også gi støtte når en person skal sette seg ned.
2
 
Relatert informasjon