Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | innredning og tilpasning av boliger og andre lokaler | Tilleggsutstyr til sittemøbler

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Tilleggsutstyr til sittemøbler

Omfatter bare tilleggsutstyr som ikke er del av standardutvalget som er utformet for bruk sammen med en bestemt stol (sistnevnte er tilbehør på nivået for den bestemte stolen)

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
18 10 03Stolrygger og ryggputer
Ryggstøtter med og uten polstring som gir komfort og støtte. Omfatter bare tilleggsutstyr som ikke er del av standardutvalget som er utformet for bruk sammen med en bestemt stol.
30
18 10 06Sitteputer og sitteunderlag
Sitteputer og sitteunderlag som gir komfort. Omfatter f.eks. puter og sitteunderlag til bruk i rullestoler og lenestoler. Omfatter bare tilleggsutstyr som ikke er del av standardutvalget som er utformet for bruk sammen med en bestemt stol (sistnevnte er tilbehør på nivået for den bestemte stolen).
145
18 10 09Armlener til sittemøbler
Tilleggsutstyr eller deler til stoler for å støtte armene. Omfatter bare tilleggsutstyr som ikke er del av standardutvalget som er utformet for bruk sammen med en bestemt stol (sistnevnte er tilbehør på nivået for den bestemte stolen)
1
18 10 15Fotskamler, fotstøtter og benstøtter
Hjelpemidler som støtter bena og/eller føttene til en person som sitter. Omfatter også amputasjonsstøtter.
4
18 10 21Puter og putesystemer som sammen med et sete støtter en person som står eller sitter.
1
 
Relatert informasjon