Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | innredning og tilpasning av boliger og andre lokaler | Senger

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Senger

Omfatter senger med og uten regulering av høyde og liggeflater, samt løse sengebunner. Hjelpemidler for forebygging av trykksår (antidecubitus), se 04 33. Ikke-kroppsbårne engangshjelpemidler for absorbering av urin og avføring, se 09 30 42. Ikke-kropsbårne vaskbare hjelpemidler for absorbering av urin og avføring, se 09 30 45. Hjelpemidler for overflytting og vending, se 12 31. Personløftere, se 12 36.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
18 12 04Senger og løse sengebunner uten reguleringsmulighet
Standardsenger med spesielle egenskaper som faste sengegrinder eller støttesystemer. Omfatter f.eks. høye senger.
5
18 12 10Senger og løse sengebunner med elektrisk regulering
Senger og løse sengebunner der sengens høyde og eller noen av sengebunnens vinkler kan reguleres elektrisk. Innstillingen betjenes av brukeren eller av en hjelper.
61
18 12 15Sengeutstyr
Sengeutstyr og festeanordninger for dette. Omfatter f.eks. tepper, dyner og puter med spesielle egenskaper. Ikke-kroppsbårne engangshjelpemidler som absorberer urin og avføring, se 093042. Ikke-kroppsbårne vaskbare hjelpemidler som absorberer urin og avføring, se 093045. Madrasser og overmadrasser, se 181218.
20
18 12 18Madrasser og overmadrasser
Madrasser og overmadrasser for komfort. Madrasser og overmadrasser med trykkavlastende effekt er inkludert. Ikke-kroppsbårne engangshjelpemidler for absorbering av urin og avføring, se 09 30 42. Ikke-kropsbårne vaskbare hjelpemidler for absorbering av urin og avføring, se 09 30 45.
99
18 12 24Separate, regulerbare rygg- og benstøtter til bruk i seng
Hjelpemidler som støtter spesifikke deler av kroppen til en sengeliggende person
7
 
Relatert informasjon