Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | innredning og tilpasning av boliger og andre lokaler | Byggeelementer ved tilpasning av boliger og andre lokaler

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Byggeelementer ved tilpasning av boliger og andre lokaler

Strukturelle bygningsfunksjoner som skal hjelpe en funksjonshemmet person å fungere selvstendig. Påbyggingsgrep og adaptere, se 24 18 06. Vannrensere og vannavkalkingsutstyr, se 27 03 18.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
18 24 03Tappearmaturer
Systemer som kontrollerer og fordeler væsker eller gasser i et hus. Omfatter f.eks. vann- og gasstilførsel, f.eks. énhåndsarmaturer, termostatbatterier, fleksible slanger, heverter og elektronisk styrte blandebatterier.
2
18 24 15Gulvbelegg
Sklihindrende materialer og utstyr til gulv og trapper, se 18 33 03. Taktile materialer til gulv og trapper, se 18 33 15.
4
 
Relatert informasjon