Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | innredning og tilpasning av boliger og andre lokaler | Hjelpemidler for vertikal forflyttning

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for vertikal forflyttning

Personheiser montert i eller på bil (for å løfte en person, men ikke rullestolen), se 12 12 15. Rullestolheiser som løfter en person sittende i rullestol inn i/ut av en bil, se 12 12 18. Hjelpemidler for å løfte en rullestol inn i/opp på en bil, se 12 12 21. Løftehjelpemidler, se 12 36. Trapper, se 18 24 18.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
18 30 03Personheiser i sjakt
Løfteutstyr som beveges vertikalt inne i en sjakt, og som fungerer som transportmetode mellom to eller flere vertikale nivåer (f.eks mellom etasjer og gulvnivåer i bygninger)
8
18 30 05Fastmonterte løfteplattformer
Løfteutstyr med plattform, som beveger seg mellom to eller flere forskjellige nivåer, som ikke har tak og som ikke brukes i en sjakt. Omfatter f.eks. rullestolløftere og løfteplattformer.
22
18 30 10Trappeheiser med sete
Trappeheiser med sitteenhet, som er festet til en eller flere skinner, og som følger trappens form og vinkel
17
18 30 11Trappeheiser med plattform
Trappeheiser med plattform, som er festet til en eller flere skinner som følger trappens form og vinkel. Omfatter f.eks. trappeheiser for rullestoler.
13
18 30 15Bærbare ramper
Flyttbare skråflater som bygger en bro over et begrenset mellomrom mellom to plan.
27
18 30 18Stasjonære/fastmonterte ramper
Stasjonære/fastmonterte skråflater som bygger en bro over et begrenset mellomrom mellom to nivåer.
12
 
Relatert informasjon