Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | kommunikasjon og informasjon | Hjelpemidler for håndtering av lyd-, bilde- og videoinformasjon

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for håndtering av lyd-, bilde- og videoinformasjon

Hjelpemidler for lagring, behandling (f.eks. filtrering av støy eller omdanning av analog informasjon til digital informasjon) og visning av lyd- og bildeinformasjon. Omfatter f.eks. audio- og videoutstyr, fjernsyns- og lydoverføringssystemer samt produkter som bearbeider informasjon i lyd og billeder for at forbedre kvalitet og anvendelighet, som f.eks. å bortfiltrere støy eller konvertere fra analog til digital informasjon. Hodetelefoner, se 22 06 24. Visuelle PC-skjermer og tilleggsutstyr, se 22 39 04.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
22 18 03Lydopptaks- og avspillingsutstyr
Hjelpemidler for opptak og/eller avspilling av lyd. Omfatter f.eks. spolebåndopptakere og andre båndopptakere og -avspillere indekstonegeneratorer og avmagnetiseringsutstyrsamt digitalt lydopptaksutstyr. Omfatter f.eks. minidisker, DAT, CD-spillere og Daisy-spillere.
15
22 18 24FM-systemer
Hjelpemidler for mottak og/eller overføring av lyd via høyfrekvente radiobølger. Omfatter f.eks. systemer, sendere og mottakere til lokal enveiskommunikasjon. Hørselshjelpemidler, se 22 06.
45
22 18 27IR-systemer for lydoverføring
Hjelpemidler for mottak eller sending av lydinformasjon ved bruk av infrarødt lys. Omfatter f.eks. systemer, sendere og mottakere til lokal enveiskommunikasjon, f.eks. personlig ekstern taleoverføring og taleoverføringssystemer til auditorier. Hørselshjelpemidler, se 22 06. Hjelpemidler for fjernstyring (omgivelseskontroll), se 24 13.
12
22 18 30Teleslyngeutstyr
Hjelpemidler for å ta imot eller sende informasjon med elektromagnetiske bølger i teleslyngesystemer. Omfatter f.eks. systemer for audiofrekvens og bærefrekvens og induksjonssløyfemottakere. Hørselshjelpemidler, se 22 06.
15
22 18 33Mikrofoner
Omfatter f.eks. mikrofoner bygget inn i et hodesett.
25
22 18 36Høyttalere
11
 
Relatert informasjon