Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | kommunikasjon og informationsstyring | Hjelpemidler som tar opp, spiller av og viser fram informasjon i form av lyd og bilde

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler som tar opp, spiller av og viser fram informasjon i form av lyd og bilde

Enheter som tar opp eller overfører informasjon i lyd- eller bildeformat, og produkter som kombinerer noen av disse funksjonene. Omfatter f.eks. lyd- og videoutstyr, TV-apparater, lydoverføringssystemer, produkter som behandler lyd- eller bildeinformasjon for å forbedre kvaliteten og nytten, for eksempel filtrering av støy eller konvertering fra analog til digital informasjon. Hodetelefoner, se 22 18 38. Visuelle dataskjermer og tilbehør, se 22 39 04.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Vis forklaringerAntall serier
22 18 03Lydopptaks- og avspillingsutstyr15
22 18 24Systemer for radiofrekvensoverføring64
22 18 27IR-systemer for lydoverføring9
22 18 30Teleslyngeutstyr15
22 18 33Mikrofoner39
22 18 36Høyttalere18
 
Relatert informasjon