Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | å kontrollere, bære, flytte og håndtere produkter og utstyr | Hjelpemidler som støtter eller erstatter arm-, hånd- eller fingerfunksjon eller en kombinasjon av disse funksjonene

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler som støtter eller erstatter arm-, hånd- eller fingerfunksjon eller en kombinasjon av disse funksjonene

Armortoser, se 06 06. Hjelpemidler for løfting og flytting av gjenstander på arbeidsplasser, se 28 09. Hjelpemidler for å feste, nå og gripe gjenstander på arbeidsplasser, se 28 12.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Vis forklaringerAntall serier
24 18 03Gripehjelpemidler12
24 18 06Påbyggingsgrep og fester14
24 18 09Holdere festet til kroppen1
24 18 12Stativer9
24 18 24Manuskriptholdere1
24 18 27Underarmsstøtter formet til bruk ved manuelle aktiviteter5
 
Relatert informasjon