Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for bæring og transport

Hjelpemidler som brukes for å bære og/eller transportere gjenstander til personlig bruk. Utstyr montert på rullestoler for oppbevaring av gjenstander, se 12 24 42. Hjelpemidler for transport av gjenstander på arbeidsplasser, se 28 06. Hjelpemidler for å feste, nå og gripe gjenstander på arbeidsplasser, se 28 12.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
24 36 03Bærehjelpemidler
Hjelpemidler som støtter eller holder en gjenstand slik at den kan transporteres. Omfatter f.eks. brett og kroker.
1
24 36 06Hjulsett
Hjelpemidler med hjul som ruller og svinger.
2
24 36 12Traller og trillebord
Manuelle hjelpemidler med hjul og plan overflate, med eller uten håndtak, som brukes til transport av varer og utstyr. Omfatter f.eks. tebord og småbord på hjul.
3
24 36 15Transporthjelpemidler for bruk sammen med sykler eller rullestoler
Hjelpemidler på hjul som kan kobles til og trekkes av sykler eller rullestoler. Omfatter f.eks. sykkeltilhengere med hjul, varesykler med stort lagringsområde for transport av varer og tilhengere som trekkes av en rullestol. Sykler, se 12 18. Fotdrevne tre- og firehjulssykler, se 12 18 06. Tilleggsutstyr til rullestoler, se 12 24.
8