Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | å måle, støtte, trene eller erstatte kroppsfunksjoner | sirkulasjonsbehandling | Luftfylt bekledning og kompresjonsutstyr for sirkulasjonsproblemer

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Luftfylt bekledning og kompresjonsutstyr for sirkulasjonsproblemer

Luftfylt utstyr som omslutter en kroppsdel. Utstyr som består av både kompresjonsplagg og kompressorer som skaper pulserende trykk for å understøtte sirkulasjon og hindre hevelser som følge av sirkulasjonsproblemer.

Klikk på en produktgruppe eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
04 06 09 - 01Kompresjonsutstyr
Hjelpemidler med påmonterte luftfylte enheter som omgir aktuell kroppsdel. Utstyr som består av kompresjonsplagg og kompressorer som lager kompresjonsbølger for å fremme sirkulasjon og/eller forhindre hovenhet forårsaket av sirkulasjonsproblemer
4
 
Relatert informasjon