Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | Tilleggsutstyr til rullestoler | Utstyr som en rullestol er festet til for å forenkle transport opp og ned trapper

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Utstyr som en rullestol er festet til for å forenkle transport opp og ned trapper

Vogner og andre typer kjøretøy, manuelle eller elektriske, som en rullestol kan festes sikkert til, og som gjør det mulig for brukeren å komme seg opp og ned trapper sittende i rullestolen. Trappeklatrere, se 12 17 03. Trappekjørende elektriske rullestoler, se 12 23 15. Hjelpemidler for vertikal forflytning, se 18 30.

Klikk på en produktgruppe eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
 
Relatert informasjon