Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | å kontrollere, bære, flytte og håndtere produkter og utstyr | bæring og transport | Transporthjelpemidler for bruk sammen med sykler eller rullestoler

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Transporthjelpemidler for bruk sammen med sykler eller rullestoler

Hjelpemidler på hjul som kan kobles til og trekkes av sykler eller rullestoler. Omfatter f.eks. sykkeltilhengere med hjul, varesykler med stort lagringsområde for transport av varer og tilhengere som trekkes av en rullestol. Sykler, se 12 18. Fotdrevne tre- og firehjulssykler, se 12 18 06. Tilleggsutstyr til rullestoler, se 12 24.

Klikk på en produktgruppe eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Vis forklaringerAntall serier
24 36 15 - 01Tilhengere for sykkel1
24 36 15 - 02Tilhengere for rullestol1
 
Relatert informasjon