Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | personlig stell og beskyttelse | toalettbesøk | Separate dusjer og/eller lufttørkere til toalett

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Separate dusjer og/eller lufttørkere til toalett

Hjelpemidler som er festet til toalettet, og som dusjer med vann. Kan kombineres med lufttørking etterpå. Brukes for vask og tørk i samband med toalettbesøk som erstatning for/i tillegg til bruk av toalettpapir. Omfatter ikke forhøyede toaletter og toaletter med innebygd dusj og/eller lufttørker. Toaletter, se 09 12 06. Bideer, se 09 33 18.

Klikk på en produktgruppe eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
09 12 36 - 01Bidétilsatser
Separate dusjer og/eller lufttørkere som festes til toalettet, og som dusjer med vann. Kan kombineres med lufttørking etterpå. Brukes som erstatning for/i tillegg til bruk av toalettpapir
11
 
Relatert informasjon