Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs | vertikal forflytning | Fastmonterte løfteplattformer

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Fastmonterte løfteplattformer

Løfteutstyr som bruker en plattform til å forflytte en person eller frakt mellom to eller flere vertikale nivåer, som ikke har noe tak, som ikke løfter inni en sjakt, og som er er permanent festet til en konstruksjon eller bakken. Omfatter f.eks. løftebord for rullestoler og løfteplattformer.

Klikk på en produktgruppe eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
18 30 05 - 01Løfteplattformer uten sjakt
Løfteutstyr med plattform, som beveger seg mellom to eller flere forskjellige nivåer, som ikke har tak og ikke kan brukes i en sjakt
22
 
Relatert informasjon