Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | å kontrollere, bære, flytte og håndtere produkter og utstyr | Hjelpemidler som støtter eller erstatter arm-, hånd- eller fingerfunksjon eller en kombinasjon av disse funksjonene | Påbyggingsgrep og fester

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Påbyggingsgrep og fester

Hjelpemidler som gjør det mulig å gripe en gjenstand som er festet til utstyret. Omfatter f.eks. penn-, blyant- og penselholdere. Tilleggsutstyr for ganghjelpemidler, se 12 07 12. Hjelpemidler for fiksering og plassering av arbeidsstykker og verktøy, se 28 12 06.

Klikk på en produktgruppe eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
24 18 06 - 01Påbyggingsgrep
Hjelpemidler som gjør det mulig å gripe en gjenstand som er festet til utstyret, f.eks. penn-, blyant- eller penselholder
14
 
Relatert informasjon