Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her


Coxit-stoler

Stoler med sete som har én eller to vippbare deler i forkant av setet. Omfatter f.eks. artrodese-stoler og coxit-stoler med en spesialmekanisme som hjelper en person med å reise seg eller sette seg.

3 produktserie(r).
Real 9700 Plus
 Real 9700 Plus Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Coxitstol med manuelt seteløft, uten seterotasjon. Setet er delt med individuelt regulerbare klaffer som gir mulighet til å sitte med åpen hoftevinkel. Stolen har regulering for dybde og vinkel på sete, høyde og vinkel på rygg, samt høyde og bredde på armlener. Leveres med sentralbrems. Maks. setebredde 48 cm. Maks. brukervekt: 150 kg.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

Real 9800 Plus
 Real 9800 Plus Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Coxitstol med elektrisk seteløft, uten seterotasjon. Setet er delt med individuelt regulerbare klaffer som gir mulighet til å sitte med åpen hoftevinkel. Stolen har regulering for dybde og vinkel på sete, høyde og vinkel på rygg, samt høyde og bredde på armlener. Leveres med sentralbrems. Maks. setebredde 48 cm. Maks. brukervekt: 150 kg.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

Score 2300 Artrodese
 Score 2300 Artrodese
Coxit-stol for personer med et stivt ben eller for personer med lengdedifferanse på bena. Benstøttene kan justeres separat i en vinkel som reduserer trykk på baksiden av låret. Stolen kan også leveres med armlener og hjul med brems.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre